Boomverzorging

Gespecialiseerd in boomverzorging

Op zoek naar een hovenier met ervaring van boomverzorging? Van de Velde Hoveniers is gespecialiseerd in het snoeien en kappen van bomen. Elke boom moet op een andere manier worden verzorgt voor het mooiste resultaat.

Boomverzorging

Bomen snoeien

Het snoeien van bomen is noodzakelijk wanneer de veiligheid in het geding is of wanneer de boom schade aanricht aan de omgeving. Dit kan voorkomen wanneer takken te zwaar worden en de kans of het afbreken aanwezig is. Door een boom op tijd te snoeien worden gevaarlijke situaties voorkomen en blijft de boom in topconditie.

Het kan ook voorkomen dat de boom te groot wordt voor de omgeving of een aparte vorm begint aan te nemen. Maar er zijn nog meer redenen waarom snoeien belangrijk is.

Boomverzorging

Verschillende soorten snoeien

  • Onderhoudssnoei: We richten ons op het snoeien van de boom om de gezondheid te waarborgen
  • Veiligheidssnoei: Zoals we al eerder benoemd kunnen zware takken gevaar opleveren. Dan is het belangrijke om de omgeving van de boom te beschermen.
  • Begeleidingssnoei: Dit type snoei wordt vooral bij jonge bomen gedaan om te zorgen dat ze de juiste vorm aannemen.
  • Traditionele snoei: Onder deze snoei valt ook het knotten van bomen. Bij deze snoei wordt de gezondheid gewaarborgd en de vorm behouden.

Boomverzorging

Kosten boomverzorging

Wat kost het om een boom te snoeien? Helaas kunnen wij hier niet direct antwoord op geven. De kosten zijn afhankelijk van de grootte, vorm en het aantal bomen dat gesnoeid moeten worden. Vraag daarom direct een offerte op maat aan.

Van de Velde Hoveniers

Boomverzorging Van de Velde Hoveniers 

Het verzorgen van uw bomen is dus specialistisch werk. Voor het mooiste en veiligste resultaat is het verstandig om de hulp in te schakelen van de specialist. Van de Velde Hoveniers helpt u graag het onderhouden van uw bomen.

Naar contact